Announcements

Намалени цени до 30%, за уплата за 2 и 3 години однапред

  • 23rd June 2014
Нарачајте било кој хостинг пакет за период од 3 години и искористете го намалувањето и до 30%
Continue reading

ДДХост - Официјален регистрар на .мк домени

  • 4th May 2014
Почитувани, Со здоволство Ве информираме дека ДДХост е нов официјален Регистрар на .мк домени, овластен од МАРнет. Според новиот правилник на Марнет, сите веќе регистрирани домени, мора да ...
Continue reading

Заштитете ги Вашите .MK и .COM.MK домени од 01.01.2014

  • 30th December 2013
Бесплатен .MK или .COM.MK домен со секој закупен Windows Hosting пакет Заштитете ги Вашите .MK и .COM.MK домени од 01.01.2014 Македонската Академска Истражувачка Мрежа (Марнет) почнувајќи од 1 јануари 2014, ја ...
Continue reading

Ноемвриска Windows Cloud промоција

  • 28th October 2013
Бесплатен .com или .mk домен и дополнителни 10% попуст со секој Windows Cloud Hosting пакет закупен во месец ноември. При нарачка искоритете купон „DDESEN“ или контактирајте не ние ќе ја направиме ...
Continue reading