Акции и промоции

Најниски цени за пререгистрација од 395 ден. + ДДВ годишно

  • 24th June 2014
Сега можете да ги пререгистрирате сите ваши домени по брза постапка и одлични цени. Добивате професионална техничка поддршка и можност за брза промена на сите податоци поврзани со доменот, ...
Continue reading

30 дена гаранција за квалитет

  • 23rd June 2014
Ви нудиме можност да се уверите во стабилноста на нашите сервери. Доколку не сте задоволни со услугата уплатената сума ќе ви биде вратена.
Continue reading

Бесплатен .мк домен со сите нови закупени хостинг пакети

  • 23rd June 2014
Со секоја нова нарачка добивате бесплатен македонски домен - засекогаш!

Најдобра понуда за Windows и Linux хостинг пакети - http://ddhost.mk/hosting.html
Continue reading

Зголемен простор и до 30 GB

  • 23rd June 2014
Ги зголемивме сите shared hosting пакети за поголема вредност на вашите пари
Continue reading