Категории на прашања

Корисничка поддршка (9)

Корисничка поддршка

Video tutorials (1)

Video tutorials

Windows Хостинг (2)

Помош за Windows 2003, 2008 хостинг

Популарни прашања

 Миграција DotNetPanel - Enkompass

Migrate to Enkompass from Website Panel When moving to Enkompass things you'll immediately...

 Упатство за инсталирање php 5.3

Од 1ви мај 2013 на серверите е инсталирана верзија на php 5.3. Истата не е вклучена и треба рачно...

 Мануелно менување php верзии

За менување на php верзија на shared linux hosting, едитирајте го .htaccess фајлот во фолдерот...

 Сетирање Outlook како емаил клиент

1. Отворете ја програмата и креирајте нов налог преку опцијата "Accounts / New Email"Внесете ја...

 Туториал : Користење на Gmail како Webmail клиент и бекап на вашите пораки

На повеќето клиенти е-маил пораките им се од голема важност и често поставувано прашање е како да...