Акции и промоции

ДДХост хуманитарна поддршка за ГоГо

  • 11th December 2015
http://www.donacii.mk/baram-pomos/aktivni-apeli/apel-za-pomosh-za-gorazd-nikolovski-gogo/Декември е месец на дарежливоста и хуманоста. Да го покажеме на дело сето тоа на симболичен начин за нас, но голем за нашиот драг пријател ...
Continue reading