Наскоро во ДДХост - Регистрација на национални .мкд домени

Во меѓународниот интернет простор е воспоставен македонскиот национален кириличен домен (.мкд). Со овој домен ќе можат да се регистрираат интернет страници и на кирилично писмо, и тоа ... Повеќе »

16th Dec 2014