Announcements

24 часа 50% промоција - Петок 13ти

  • 11th September 2013
Почитувани,За сите нарачки направени на 13.09.2013 следува 50% попуст. При нарачка искористете купон PETOK13 или контактирајте не за да ја направиме нарачката за Вас.Акцијата завршува на 13.09.2013 во 23:59 и ...
Continue reading

Windows Reseller промоција - ваш хостинг бизнис за 840 денари

  • 26th July 2013
ALLINCLUSIVE - Windows Reseller промоција - 40% попуст, бесплатен домен, бесплатен трансферВаш сопсвен хостинг бизнис за 840 денари месечно. Со секој закупен реселер пакет за 1 година добивате:     - 40% ...
Continue reading

Летна ДДХост промоција - 40% попуст

  • 18th June 2013
Почитувани, Голема ДДХост промоција за сите Linux и Windows Sharedхостинг пакети за закупување за 3 години. При нарачка за 3 години искористете купон DD3GOD и добивате 40% попуст на сите   Linux Shared Cloud ...
Continue reading

70% попуст Windows хостинг - 24 часовна промоција

  • 12th June 2013
Почитувани,На 13 јуни 2013 година за сите Windows Cloud Hosting пакети одобруваме 70% попуст. Промоцијата трае 24 часа. Не ја пропуштајте оваа единствена понуда. Закупете професионален хостинг по цени од 90 ...
Continue reading