Magento 2 Hosting

MagnetiXКомплетно решение со автоматска интеграција, оптимизирана за успех на Вашиот он-лајн бизнис.

НОВО MAGENTO 2 Hosting

бесплатен .мк домен со секој закупен хостинг пакет ЗАСЕКОГАШ
БЕСПЛАТНА дедицирана ИП адреса.

Magnetix BASIC

од 5000 ден МЕСЕЧНО
 • 30 GB SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер

 • Процесорска брзина 6 јадра
 • РАМ меморија 8GB
 • Magento 2 Optimized Hosting

 • Број на фајлови Inodes – 5000000

Бесплатна миграција од друг хостинг провајдер

Magnetix BUSINESS

од 9000 ден МЕСЕЧНО
 • 60 GB SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер

 • Процесорска брзина 12 јадра
 • РАМ меморија 16GB
 • Magento 2 Optimized Hosting
  Large E-commerce Magento 2 Stores

 • Број на фајлови Inodes – 6000000

Бесплатна миграција од друг хостинг провајдер

* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

Секој пакет вклучува

ХАРДВЕР

СОФТВЕР

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

ДРУГИ УСЛУГИ

SSL сертификати и дедицирани IP адреси

ВИНДОУС ХОСТИНГ

Одбери хостинг пакети, на Windows сервер, почнувајќи од 2596 ден/годишно

ЛИНУКС ХОСТИНГ

Одбери хостинг пакети, на Linux сервер, почнувајќи од 1770 ден/годишно

БИЗНИС ХОСТИНГ

Бизнис пакети за брзорастечки сајтови, бизнис емаил, дедицирана ип адреса

ДДХОСТ Клиенти

Со задоволство соработуваме со