Професионална техничка поддршка

Имплементиран систем за корисници. Автоматизирани нарачки, тикет систем поддршка. Бесплатна промена на податоци.

24/7 поддршка преку е-пошта, Skype и LiveChat, тикет систем поддршка, видео лекции.

 

Бесплатен .мк домен со секој хостинг пакет – засекогаш

Бесплатен ДНС менаџмент пакет со секој домен. Кориснички панел за инстант промена на ДНС сервери.

Провери дали доменот е достапен за регистрација

ЦЕНИ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА И ОБНОВА НА .МК ДОМЕНИ

MK | . МКД | .COM.MK | .NET.MK | .ORG.MK | .EDU.MK | .INF.MK
1 год 2 год 3 год 4 год 5 год 6 год 7 год 8 год 9 год 10 год
Регистрација 950 ден 1460 ден 2010 ден 2540 ден 3035 ден 3510 ден 3950 ден 4370 ден 4766 ден 5133 ден
Обнова 590 ден 1150 ден 1690 ден 2200 ден 2690 ден 3150 ден 3580 ден 3990 ден 4370 ден 4720 ден
Заштеда 60 ден 133 ден 219 ден 317 ден 429 ден 553 ден 690 ден 841 ден 1004 ден 1180 ден

* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

Официјален партнер за регистрација на .мк домени

ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ДОМЕНИ
.com .org .net .biz .info
Регистрација / Обнова 950 денари / годишно 1400 денари / годишно 1400 денари / годишно 1400 денари / годишно 1400 денари / годишно

* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

 

Процес на регистрација на .MK домен

ОПЕРАЦИИ СО .MK ДОМЕНИ

  Одлука за организацијата за сите активности кои се вршат во врска со доменот

ДДХост Услуги

Техничка поддршка

24/7/365, поддршка преку е-пошта, chat поддршка преку Skype и LiveChat, тикет систем поддршка, видео лекции

Управување со домен

Контролен панел за менаџмент со доменот за промена на податоци и именски опслужувачи. Промената на податоците за контактите и именските ослужувачи е БЕСПЛАТНА.

Бесплатен .MK домен

Со секој закупен хостинг пакет. Важи само за сите нови нарачки.

Систем за корисници

Имплементација на систем за корисници. Автоматизирани нарачки, тикет систем поддршка.

ДНС Менаџмент

БЕСПЛАТНО со секој домен – Бесплатна редирекција и ДНС хостинг со секој домен. Менување/додавање А рекоди, MX записи, TXT, SPF.

ШТО ВЕЛАТ КЛИЕНТИТЕ

за услугите на ДДХост

Ги користам хостинг услугите на ДДХост повеќе од 5 години и имам само пофални зборови.

Ова не е прогноза, ова е факт : ДДХост е најдобриот хостинг провајдер во Македонија

Стабилноста на серверите и професионалната поддршка достапна во секое време е она што е најважно за администраторот на било кој веб сајт или веб апликација. Кај ДДХост пронајдов се што ми беше потребно за максимално задоволство на моите клиенти.

ДДХОСТ Клиенти

Со задоволство соработуваме со