Линукс Хостинг

Shared Linux Hosting пакети

бесплатен .мк домен со секој закупен хостинг пакет ЗАСЕКОГАШ

Linux DD CloudSSD 64

од 1770 ден ГОДИШНО
 • 2000MB 3000MB SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер

 • 1 хостиран домен
 • Процесорска брзина 2 јадра
 • РАМ меморија 1GB
 • неограничено email, ftp, mysql, parked / sub domains

 • Бесплатен мк домен


   
   
   
Бесплатна миграција од друг хостинг провајдер

Linux DD CloudSSD Extreme

од 2950 ден ГОДИШНО
 • 7500MB 10000MB SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер

 • 5 хостиран домен
 • Процесорска брзина 3 јадра
 • РАМ меморија 2GB
 • неограничено email, ftp, mysql, parked / sub domains

 • Бесплатен мк домен


   
   
   
Бесплатна миграција од друг хостинг провајдер

Linux DD CloudSSD Unlimited

од 4366 ден ГОДИШНО
 • 30000MB SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер

 • 10 хостиран домен
 • Процесорска брзина 3 јадра
 • РАМ меморија 3GB
 • неограничено email, ftp, mysql, parked / sub domains

 • Бесплатен мк домен


   
   
   
Бесплатна миграција од друг хостинг провајдер

* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

Секој пакет вклучува

ХАРДВЕР

СОФТВЕР

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

ДДХОСТ Клиенти

Со задоволство соработуваме со