За ДДХост.Мк

ДДХост е меѓу првите хостинг компании во Македонија, која преку 16 години успешно работи на македноскиот пазар

Комбинацијата од брза и навремена услуга, стабилни сервери и поволни цени направија да имаме повеќе од 2000 долгогодишни и задоволни корисници.

ДДХост соработува со неколку од 10-те најголемите светски хостинг компании и имаме за цел да овозможиме беспрекорна функционалност на вашата веб страница. Хостинг серверите се лоцирани во Германија и Бугарија со директен Телеком линк од Македонија. Користиме комплетна Cloud инфраструктура со најнова генерација на сервери со Xeon процесори и ССД дискови, лоцирани во TIER 4 датацентри со беспрекорна стабилност и 99.99 достапност. Имаат максимална безбедност, со хардверска ДДОС заштита.

Идеите и потребите на нашите клиетнти се секогаш наш најголем предзвик за реализација. Успеавме да се остварат големите соништа и бизнис идеи на нашите клиенти во високо функционални веб страници, онлајн продавници, блогови, како и веб решенија кои прецизно ја презентираат нивната дејност на интернет. Освен хостирање на веб страници, нашата понуда се проширува со e-мејл услуга и професионален бизнис хостинг. Многу компании денеска не би можеле да го замислат функционирањето на својот бизнис без овие алатки. Користењето на е-маил адреси преку нашите сервери ќе овозможи сигурна и стабилна е-маил коресподенција.

Со секојдневна работа се трудиме да ги подобриме и унапредиме нашите услуги со цел да воспоставиме навремена техничка поддршка, сигурност и безбедност на вашите податоци и да го задржиме нивото на квалитет кое го испорачуваме низ годините.

ДДХост е меѓу првите хостинг компании во Македонија, која преку 15 години успешно работи на македноскиот пазар

Комбинацијата од брза и навремена услуга, стабилни сервери и поволни цени направија да имаме повеќе од 2000 долгогодишни и задоволни корисници.

ДДХост соработува со неколку од 10-те најголемите светски хостинг компании и имаме за цел да овозможиме беспрекорна функционалност на вашата веб страница. Хостинг серверите се лоцирани во Германија и Бугарија со директен Телеком линк од Македонија. Користиме комплетна Cloud инфраструктура со најнова генерација на сервери со Xeon процесори и ССД дискови, лоцирани во TIER 4 датацентри со беспрекорна стабилност и 99.99 достапност. Имаат максимална безбедност, со хардверска ДДОС заштита.

Идеите и потребите на нашите клиетнти се секогаш наш најголем предзвик за реализација. Успеавме да се остварат големите соништа и бизнис идеи на нашите клиенти во високо функционални веб страници, онлајн продавници, блогови, како и веб решенија кои прецизно ја презентираат нивната дејност на интернет. Освен хостирање на веб страници, нашата понуда се проширува со e-мејл услуга и професионален бизнис хостинг. Многу компании денеска не би можеле да го замислат функционирањето на својот бизнис без овие алатки. Користењето на е-маил адреси преку нашите сервери ќе овозможи сигурна и стабилна е-маил коресподенција.

Со секојдневна работа се трудиме да ги подобриме и унапредиме нашите услуги со цел да воспоставиме навремена техничка поддршка, сигурност и безбедност на вашите податоци и да го задржиме нивото на квалитет кое го испорачуваме низ годините.

500+

ХОСТИНГ ПАКЕТИ

2000+

РЕГИСТРАЦИИ НА ДОМЕНИ

2000+

АКТИВНИ КЛИЕНТИ

17

ГОДИНИ НА МК ПАЗАР

ШТО ВЕЛАТ КЛИЕНТИТЕ

за услугите на ДДХост

Ги користам хостинг услугите на ДДХост повеќе од 5 години и имам само пофални зборови.

Стабилноста на серверите и професионалната поддршка достапна во секое време е она што е најважно за администраторот на било кој веб сајт или веб апликација. Кај ДДХост пронајдов се што ми беше потребно за максимално задоволство на моите клиенти.

Ова не е прогноза, ова е факт : ДДХост е најдобриот хостинг провајдер во Македонија

ДДХОСТ Клиенти

Со задоволство соработуваме со