Бизнис Хостинг

НОВО БИЗНИС ХОСТИНГ

бесплатен .мк домен со секој закупен хостинг пакет ЗАСЕКОГАШ
БЕСПЛАТНА дедицирана ИП адреса.

Linux DD BUSINESS SSD 64

од 1000 ден МЕСЕЧНО
 • 50 GB SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер

 • 10 хостирани домени
 • Процесорска брзина 5 јадра
 • РАМ меморија 4GB
 • неограничено паркирани домени (parked)

 • Број на фајлови Inodes – 400000


   
   
 
Бесплатна миграција од друг хостинг провајдер

Linux DD BUSINESS SSD Extreme

од 2000 ден МЕСЕЧНО
 • 100 GB SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер

 • 20 хостирани домени
 • Процесорска брзина 6 јадра
 • РАМ меморија 5GB
 • неограничено паркирани домени (parked)

 • Број на фајлови Inodes – 500000


   
   
Бесплатна миграција од друг хостинг провајдер

 Linux DD BUSINESS SSD Unlimited

од 3500 МЕСЕЧНО
 • 200 GB SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер

 • 30 хостирани домени
 • Процесорска брзина 6 јадра
 • РАМ меморија 6GB
 • неограничено паркирани домени (parked)

 • Број на фајлови Inodes – 600000


   
   
Бесплатна миграција од друг хостинг провајдер

* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

Секој пакет вклучува

ХАРДВЕР

СОФТВЕР

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

ДДХОСТ Клиенти

Со задоволство соработуваме со