Loading...

Бесплатен .мк домен со секој нов хостинг пакет – засекогаш

Хостинг пакети почнувајќи од 150 денари месечно

Одбери хостинг пакети, на Linux сервер, почнувајќи од 1770 ден/годишно

Повеќе…

Одбери хостинг пакети, на Windows сервер, почнувајќи од 2596 ден/годишно

Повеќе…

НОВО! Бизнис пакети за брзорастечки сајтови, бизнис емаил, дедицирана ип адреса

Повеќе…

Magento 2 оптимизиран хостинг
за големи продавници за е-трговија базирани на Magento 2

Повеќе…

За ДДХост

ДДХост е меѓу првите хостинг компании во Македонија, која преку 15 години успешно работи на македонскиот пазар. Комбинацијата од брза и навремена услуга, стабилни сервери и поволни цени направија да имаме повеќе од 2000 долгогодишни и задоволни корисници

ДДХост соработува со неколку од 10-те најголемите светски хостинг компании и имаме за цел да овозможиме беспрекорна функционалност на вашата веб страница. Хостинг серверите се лоцирани во Германија и Бугарија со директен Телеком линк од Македонија.

Користиме комплетна Cloud инфраструктура со најнова генерација на сервери со Xeon процесори и ССД дискови, лоцирани во TIER 4 дата центри со беспрекорна стабилност и 99.99 достапност. Имаат максимална безбедност, со хардверска ДДОС заштита.

500+

ХОСТИНГ ПАКЕТИ

2000+

РЕГИСТРАЦИИ НА ДОМЕНИ

2000+

АКТИВНИ КЛИЕНТИ

17

ГОДИНИ НА МК ПАЗАР

ВЕБ ХОСТИНГ

Хостирање страници на Linux и Windows сервери; Бизнис планови за сајтови со поголеми побарувања на ресурси

РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕНИ

Онлајн регистрација на.мк домени, без поднесување на барања и документи. Бесплатен ДНС менаџмент пакет со секој домен.

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

24/7 поддршка преку емаил, тикетинг систем и лајв чет

СЕРВЕР МЕНАЏМЕНТ

Cpanel и Plesk Контролни панели;

СИСТЕМ ЗА КОРИСНИЦИ

БЕСПЛАТНА, едноставна и брза промена на сите информации поврзани со вашиот .мк домен (контакти, NS записи и др.)

Дедицирана IP адреса

Провери дали доменот е достапен за регистрација

ШТО ВЕЛАТ КЛИЕНТИТЕ

за услугите на ДДХост

Ова не е прогноза, ова е факт : ДДХост е најдобриот хостинг провајдер во Македонија

Ги користам хостинг услугите на ДДХост повеќе од 5 години и имам само пофални зборови.

Стабилноста на серверите и професионалната поддршка достапна во секое време е она што е најважно за администраторот на било кој веб сајт или веб апликација. Кај ДДХост пронајдов се што ми беше потребно за максимално задоволство на моите клиенти.

ХОСТИНГ ПАКЕТИ

100% SSD SHARED LINUX (Cpanel, Cloudlinux OS, LiteSpeed web server)

ден1770 годишно
 • 2000 MB 3000 MB 100% SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер
 • 1 хостиран домен
 • Процесорска брзина 2 јадра
 • РАМ меморија 1GB
 • неограничено паркирани домени (parked)
 • Бесплатен мк домен
 • Бесплатен SSL сертификат

100% SSD SHARED WINDOWS (Cpanel, Cloudlinux OS, LiteSpeed web server)

ден2596годишно
 • 3000 MB 100% SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер
 • 1 хостиран домен
 • Процесорска брзина 2 јадра
 • РАМ меморија 1GB
 • неограничено паркирани домени (parked)
 • Бесплатен мк домен
 • Бесплатен SSL сертификат

НОВО! 100% SSD БИЗНИС ХОСТИНГ (Cpanel, Cloudlinux OS, LiteSpeed web server)

ден1180 месечно
 • 50000 MB 100% SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер
 • 10 број на хостирани домени
 • Процесорска брзина 5 јадра
 • РАМ меморија 4GB
 • неограничено паркирани домени (parked)
 • Бесплатен мк домен
 • Бесплатен SSL сертификат
 • Дедицирана ИП адреса

ЦЕНИ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА И ОБНОВА НА .МК ДОМЕНИ

MK | . МКД | .COM.MK | .NET.MK | .ORG.MK | .EDU.MK | .INF.MK
1 год 2 год 3 год 4 год 5 год 6 год 7 год 8 год 9 год 10 год
Регистрација 950 ден 1460 ден 2010 ден 2540 ден 3035 ден 3510 ден 3950 ден 4370 ден 4766 ден 5133 ден
Обнова 590 ден 1150 ден 1690 ден 2200 ден 2690 ден 3150 ден 3580 ден 3990 ден 4370 ден 4720 ден
Заштеда 60 ден 133 ден 219 ден 317 ден 429 ден 553 ден 690 ден 841 ден 1004 ден 1180 ден

* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

Официјален партнер за регистрација на .мк домени

ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ДОМЕНИ
.com .org .net .biz .info
Регистрација / Обнова 950 денари / годишно 1400 денари / годишно 1400 денари / годишно 1400 денари / годишно 1400 денари / годишно

* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

Професионални хостинг решенија со поддршка на најнови технологии

Cloud (клауд инфраструктура)

Лесна скалибилност, можност за хостирање на поголеми/потешки сајтови. Флексибилност на ресурси, зголемување со еден клик без миграции.

TIER4 датацентар

(клауд инфраструктура во највисока класа TIER4 на датацентар со 99.995% uptime, (downtime помалку од 30 минути годишно)

Серверска локација – Бугарија

(директен телеком линк, до 300% побрз пристап до страните од Македонија)

Бекап

Неделен/месечен бекап во датацентар на надворешна локација

Систем за корисници

Автоматизирани нарачки, тикет систем поддршка. Бесплатна промена на податоци за контакти и именски опслужувачи.

ДДХОСТ Клиенти

Со задоволство соработуваме со