ДДКом ДООЕЛ
Депонент : Халкбанк
Жиро сметка : 270-0609097401-86
ЕДМБ : MK4030006586105

Адреса:
ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4, 1000 Скопје
(спроти ОУ Блаже Конески)

Телефон:
+ 389 (02) 2 470 490
понеделник-петок од 09:00-16:00

Email:
info [at] ddhost.mk
support [at] ddhost.mk

Техничка поддршка:
24/7 на е-мејл и тикетинг систем


За било кои прашања нашиот тим ви стои на располагање
на е-мејл или пак искористете го системот за техничка поддршка и отворете тикет кон соодветниот оддел.
➞ Политика на приватност