Најниски цени за пререгистрација од 395 ден. + ДДВ годишно

Сега можете да ги пререгистрирате сите ваши домени по брза постапка и одлични цени. Добивате професионална техничка поддршка и можност за брза промена на сите податоци поврзани со доменот, ... Повеќе »

24th Jun 2014
30 дена гаранција за квалитет

Ви нудиме можност да се уверите во стабилноста на нашите сервери. Доколку не сте задоволни со услугата уплатената сума ќе ви биде вратена.

23rd Jun 2014
Бесплатен .мк домен со сите нови закупени хостинг пакети

Со секоја нова нарачка добивате бесплатен македонски домен - засекогаш!

Најдобра понуда за Windows и Linux хостинг пакети - http://ddhost.mk/hosting.html

23rd Jun 2014
Зголемен простор и до 30 GB

Ги зголемивме сите shared hosting пакети за поголема вредност на вашите пари

23rd Jun 2014
Намалени цени до 30%, за уплата за 2 и 3 години однапред

Нарачајте било кој хостинг пакет за период од 3 години и искористете го намалувањето и до 30%

23rd Jun 2014