Неповторлива мартовска промоција на .мкд домени

1. .МКД домен за 475 денари

50% попуст на .мкд домен при купување на .mk домен.
При закупување на било кој .mk домен, вториот .мкд домен го добивате за 475 денари.

2. 2 бесплатни домени со секој хостинг пакет
Со закупување на хостинг пакет добивате два бесплатени домени, од кои едниот е .мкд домен
Промоцијата важи само за нови хостинг клиенти

Промоцијата трае до 31.03.2015


Monday, March 2, 2015« Назад