Најдобра понуда за Windows и Linux хостинг пакети почнуваќи од 1500 денари годишно http://ddhost.mk/hosting.php#hostingpaketi

Со секоја новa хостинг нарачка добивате бесплатен .mk или .mkd домен и со секојa хостинг нарачка на период од 3 години добивате маичка од ДДХост. 


Wednesday, October 14, 2015« Назад