Линукс ХостингShared Linux Hosting пакети

бесплатен .мк домен со секој закупен хостинг пакет ЗАСЕКОГАШ


Linux DD CloudSSD 64

Cpanel, Cloudlinux OS, LiteSpeed web server
од

1770 ден

ГОДИШНО
 • 2000MB 3000MB SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер
 • 1 хостиран домен
 • Процесорска брзина 2 јадра
 • РАМ меморија 1GB
 • неограничено email, ftp, mysql, parked / sub domains
 • Бесплатен мк домен

Linux DD CloudSSD Extreme

од

2950 ден

ГОДИШНО
 • 7500MB 10000MB SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер
 • 5 хостирани домени
 • Процесорска брзина 3 јадра
 • РАМ меморија 2GB
 • неограничено email, ftp, mysql, parked / sub domains
 • Бесплатен мк домен

Linux DD CloudSSD Unlimited

од

4366 ден

ГОДИШНО
 • 30000MB SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер
 • 10 хостирани домени
 • Процесорска брзина 3 јадра
 • РАМ меморија 3GB
 • неограничено email, ftp, mysql, parked / sub domains
 • Бесплатен мк домен

* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

Секој пакет вклучува

НЕОГРАНИЧЕНИ

email корисници; mysql датабази; FTP корисници; поддомени и паркирани домени

CPANEL

контролен панел

SOFTACULOUS

Инсталација со 1 клик на преку 400 скрипти, автоматска надградба и бекап

PHP

Избор на PHP верзија (5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4)

AUTO SSL

Бесплатен AutoSSL сертификат


ХАРДВЕР


CLOUD

Инфраструктура- Лесна скалибилност, можност за хостирање на поголеми/потешки сајтови. Флексибилност на ресурси, зголемување со еден клик без миграции.

CLOUD СЕРВЕРИ

Со последна генерација Intel(R) Xeon(R) Gold 6154 процесори, SSD дискови, хардверска DDOS заштита.

TIER4 ДАТАЦЕНТАР

Клауд инфраструктура во највисока класа TIER4 на датацентар со 99.995% uptime, (downtime помалку од 30 минути годишно)

ЛОКАЦИЈА

Серверска локација - Бугарија - (директен телеком линк, до 300% побрз пристап до страните од Македонија)

БЕКАП

Неделен/месечен бекап во датацентар на надворешна локација (дополнителен неделен и меселен бекап се чува на надворешни белап сервери во Германија)


СОФТВЕР


CPANEL

Контролен панел Cpanel - број 1 web hosting контролен панел

LitESPEED

Litespeed Web Server for Wordpress - до 30 пати побрз вордпрес сајт во споредба со Apache. Автоматска активација со секоја Wordpress инсталација.

CloudLinux

Подеднакво поделени серверски ресурси на сите користници. Комплетна изолација на секој хостинг акаунт од останатите. Можност за скалибилност на ресурси (процесор и рам меморија) што овозможува хостирање на потешки сајтови

ConfigServer eXploit Scanner

24/7 активно скенирање. Освен антивирусна заштита вклучува и phishing заштита, мониторинг на застарени скрипти

OSM

Outgoing Spam Monitor (osm) - висока репутација на сите пратени пораки.


ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА


24/7

24/7 поддршка преку емаил, тикетинг систем и лајв чет

ТЕЛЕФОНСКА ПОДДРШКА

понеделник до петок 09-16

МИГРАЦИЈА

Бесплатна миграција од друг хостинг провајдер

СКРИПТИ

Бесплатна инсталација на скрипти (wordpress, joomla...) (вклучува само инсталација со дифолтна тема, без дополнителни сетирања)

УСЛУГИ

Сетирање емаил адреси; Скенирање вируси; Промена на PHP верзии; Промена на ДНС и ДНС менаџмент (А, MX, CNAME записи)
ДДХОСТ Клиенти

Со задоволство соработуваме со