Контакт


Информации за контакт:


ДДКом ДООЕЛ
Депонент : Халкбанк
Жиро сметка : 270-0609097401-86
ЕДМБ : MK4030006586105

Адреса:
ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4, 1000 Скопје
(спроти ОУ Блаже Конески)

Телефон:
+ 389 (02) 2 470 490

Email:
info [at] ddhost.mk
support [at] ddhost.mk

Skype:
ddcom.mk
Веб:
www.ddcom.mk | www.ddstore.mk | www.ddhost.mk


За било кои прашања нашиот тим ви стои на располагање
на е-мејл, skype: ddcom.mk, или пак искористете го системот за техничка поддршка и отворете тикет кон соодветниот оддел.