Прашања

 Заштита од банирање на IP адреса

На секој сервер има одредено ограничување на конекции како заштита на системот од DOS напади....

 Инструкции за надградба на скрипти

Најчести хакерски упади на серверите се преку застарени скрипти како Joomla, Wordpress,...

 Мануелно менување php верзии

За менување на php верзија на shared linux hosting, едитирајте го .htaccess фајлот во фолдерот...

 Сетирање Outlook како емаил клиент

1. Отворете ја програмата и креирајте нов налог преку опцијата "Accounts / New Email"Внесете ја...

 Туториал : Користење на Gmail како Webmail клиент и бекап на вашите пораки

На повеќето клиенти е-маил пораките им се од голема важност и често поставувано прашање е како да...

 Упатство за инсталирање php 5.3

Од 1ви мај 2013 на серверите е инсталирана верзија на php 5.3. Истата не е вклучена и треба рачно...