Категории на прашања

Корисничка поддршка (9)

Корисничка поддршка

Video tutorials (1)

Video tutorials

Windows Хостинг (2)

Помош за Windows 2003, 2008 хостинг

Популарни прашања

 Туториал : Користење на Gmail како Webmail клиент и бекап на вашите пораки

На повеќето клиенти е-маил пораките им се од голема важност и често поставувано прашање е како да...

 Миграција DotNetPanel - Enkompass

Migrate to Enkompass from Website Panel When moving to Enkompass things you'll immediately...

 Инструкции за надградба на скрипти

Најчести хакерски упади на серверите се преку застарени скрипти како Joomla, Wordpress,...

 Упатство за инсталирање php 5.3

Од 1ви мај 2013 на серверите е инсталирана верзија на php 5.3. Истата не е вклучена и треба рачно...

 Мануелно менување php верзии

За менување на php верзија на shared linux hosting, едитирајте го .htaccess фајлот во фолдерот...