Прашања

Враќање на backup Враќањето на бекап е многу корисна алатка при било какво губење на податоците. За да вратите... Заштита од банирање на IP адреса На секој сервер има одредено ограничување на конекции како заштита на системот од DOS напади.... Инструкции за надградба на скрипти Најчести хакерски упади на серверите се преку застарени скрипти како Joomla, Wordpress,... Мануелно менување php верзии За менување на php верзија на shared linux hosting, едитирајте го .htaccess фајлот во фолдерот... Промена на именски опслужувачи На вашиот кориснички панел достапна е алатката за промена на именски опслужувачи (name servers).... Сетирање Outlook како емаил клиент 1. Отворете ја програмата и креирајте нов налог преку опцијата "Accounts / New Email"Внесете ја... Сетирање на е-маил Со активирање на емаил сандачињата секогаш препорачуваме да се прави бекап на пораките на... Туториал : Користење на Gmail како Webmail клиент и бекап на вашите пораки На повеќето клиенти е-маил пораките им се од голема важност и често поставувано прашање е како да... Упатство за инсталирање php 5.3 Од 1ви мај 2013 на серверите е инсталирана верзија на php 5.3. Истата не е вклучена и треба рачно...
« Назад