Промена на именски опслужувачи Принт

  • 0

На вашиот кориснички панел достапна е алатката за промена на именски опслужувачи (name servers). Одберете го доменот на кој сакате да се изврши промена и одберете ја опцијата Manage Nameservers

 

ns-1.png

 

Потоа задолжително одберете Use custom nameservers (enter below) и потоа впишете ги новите вредности: 

 

/ns-2.png

 

Со притискање на копчето Change Nameservers промената ќе биде ажурирана во рок од 24 часа. 


Дали Ви помогна овој одговор?

« Назад