ДДХост - Официјален регистрар на .мк домени

Почитувани, Со здоволство Ве информираме дека ДДХост е нов официјален Регистрар на .мк домени, овластен од МАРнет. Според новиот правилник на Марнет, сите веќе регистрирани домени, мора да ... Повеќе »

4th May 2014