Акции и промоции

Мартовска промоција на .мкд домени

  • 2nd March 2015
Неповторлива мартовска промоција на .мкд домени 1. .МКД домен за 475 денари!  50% попуст на .мкд домен при купување на .mk домен. При закупување на било кој .mk домен, вториот .мкд домен го добивате за ...
Continue reading

Наскоро во ДДХост - Регистрација на национални .мкд домени

  • 16th December 2014
Во меѓународниот интернет простор е воспоставен македонскиот национален кириличен домен (.мкд). Со овој домен ќе можат да се регистрираат интернет страници и на кирилично писмо, и тоа ...
Continue reading

Регистрирај .мк домен за само неколку минути

  • 4th July 2014
Отсега регистрација на .мк домeн без чекање, барања, документи и непотребни трошоци!Направете нарачка онлајн, пополенете ги сите валидни информации и обезбедете го вашето .мк домен име за ...
Continue reading

Најниски цени за пререгистрација од 395 ден. + ДДВ годишно

  • 24th June 2014
Сега можете да ги пререгистрирате сите ваши домени по брза постапка и одлични цени. Добивате професионална техничка поддршка и можност за брза промена на сите податоци поврзани со доменот, ...
Continue reading