Акции и промоции

CYBER ВИКЕНД 50% ПОПУСT

  • 27th November 2015
​ Не ја пропуштајте супер понудата овој викенд во ДДХост. Со внесување на кодот CYBER при правење на нарачка преку ddhost.mk ќе добиете 50% попуст на Linux и Windows хостинг пакетите. Понудата важи за ...
Continue reading

Со хостинг пакет на период од 3 години земи домен и маичка ГРАТИС!

  • 14th October 2015
Најдобра понуда за Windows и Linux хостинг пакети почнуваќи од 1500 денари годишно http://ddhost.mk/hosting.php#hostingpaketiСо секоја новa хостинг нарачка добивате бесплатен .mk или .mkd домен и со секојa хостинг нарачка ...
Continue reading

Доаѓате од друг провајдер?

  • 1st April 2015
Доаѓате од друг хостинг провајдер?Бесплатен трансфер на домен, датотеки, датабази, е-мејл сандачињаБесплатен домен со секој хостинг пакет ЗАСЕКОГАШ!Доаѓате од друг домен регистрар?Ако ...
Continue reading

Роденденска хостинг промоција - 3 години хостинг + домен по цена од 2

  • 1st April 2015
Роденденска хостинг промоција - 3 години хостинг + домен по цена од 2Цени од 4010 денари за 3 години (1100 + ДДВ/ГОД)Промоцијата важи за сите хостинг пакетиВажи само за нови хостинг ...
Continue reading