​Ново!!! Бизнис хостинг/бизнис е-маил

  • Friday, 22nd January, 2021
  • 11:54am

https://ddcom.com.mk/images/ddhost-email-business-001-2021-min.jpg

 

 

ДДХост ја проширува својата понуда со бизнис хостинг пакет. Тој е наменет за веб страници кои бараат поголеми ресури и поголема стабилност/достапност. Идеално веб хостинг решение за оние корисници кои нивното работење е директно врзано со нивната веб страница и е-маил услуга. Затоа во овој пакет винмателно се одбрани сите перформанси. Добивате дедицирана ИП, која е уникатна и не ја делите со друигите корсници на серверот. Високо ниво на заштита од Спам и редовна дестинацијата на пораките во Inbox, а не во Спам сандачето. Предност е скалибилност на ресурсите, односно нивно зголемување во зависност од потребите на веб страницата. Бидејќи се работи за cloud инфраструктура, ресурсите како CPU, RAM и HDD може инстант да се надградуваат без посериозни интервенции, миграции и без прекин во работењето.

 

За повеќе информации и нарачка посетете го линкот:

 

 

 
« Назад