ДДХост роденденски пакет - 50% попуст

  • Thursday, 13th April, 2017
  • 11:00am
ddhost rodendenski paket


Роденденски пакет - DDUnlimited SSD
30000MB веб простор
Неограничен месечен трансфер
Неограничено e-mail адреси, FTP, MySql бази
10 хостирани домени
Cpanel контролен панел
Бесплатен .мк домен
 
Редовна цена - 5780 ден./г 
Роденденска цена - 2890 ден./г
 
При нарачка внесете купон код DD11
 
Промоцијата важи до 31.4.2017
 
« Назад