ДДХост хуманитарна поддршка за ГоГо

  • Friday, 11th December, 2015
  • 13:24pm
http://www.donacii.mk/baram-pomos/aktivni-apeli/apel-za-pomosh-za-gorazd-nikolovski-gogo/

Декември е месец на дарежливоста и хуманоста. Да го покажеме на дело сето тоа на симболичен начин за нас, но голем за нашиот драг пријател Гого

Со секој закупен хостинг пакет до 31.12.2015, добивате гратис .мк домен и 100% од парите одат во донација за Гого

Заштитете го Вашиот бренд со .мк/.МКД домен

Професионални хостинг решенија прилагодени за вашиот бизнис

Бесплатен .мк/.МКД домен со секој хостинг пакет, засекогаш

Бесплатен трансфер (домен, податоци, е-маил, датабази) доколку доаѓате од друг хостинг провајдер


Хостинг пакетите може да ги видите на следниот линк:
http://ddhost.mk/hosting.php#hostingpaketi

Дополнително може да донирате на следните телефони и сметки
За корисниците на Македонски Телеком 070 143 191
За корисниците на ОНЕ: 075 143 650
За корисниците на ВИП: 077 143 193.
(со секој повик донирате 100ден +18% ддв)
Kомерцијална банка А.Д. Битола: 300067021014554
НЛБ тутунска банка: 210-5016692926-43
Девизна сметка:
Gorazd Nikoloski
Kliment Ohridski 3b Bitola
Acc No: 0230705560582
IBAN: MK07300307055605809
SWIFT: KOBSMK2XBTB
Komercijalna Banka AD Skopje,
str. Orce Nikolov No.3, 1000 Skopje,
Macedonia

Follow us for special promotions
http://www.facebook.com/DDHost
http://www.facebook.com/DDCom.com.mk
http://www.twitter.com/dd_com
http://www.linkedin.com/company/ddcom
« Назад