Бесплатен .MK или .COM.MK домен со секој закупен Windows Hosting пакет
Заштитете ги Вашите .MK и .COM.MK домени од 01.01.2014

Македонската Академска Истражувачка Мрежа (Марнет) почнувајќи од 1 јануари 2014, ја укинува потребата за обезбедување на согласност од сопственикот на imenadomen.com.mk за да се регистрира доменот imenadomen.mk. Со оваа либерализација на MK доменот, сите .MK и .COM.MK домени ќе се закупуваат без согласност за сопственост http://marnet.mk/?page_id=194

Доколку сте сопственик на домен име ВАШАФИРМА.МК, нема ограничувања кој може да го закупи домен името ВАШАФИРМА.COM.MK.

Искористете ја промоцијата и закупите било кој Windows Cloud Hosting пакет со што добивате бесплатен .MK или .COM.MK. домен засекогаш. Одбери Хостинк пакетMonday, December 30, 2013« Назад