Почитувани,

За сите нарачки направени на 13.09.2013 следува 50% попуст. При нарачка искористете купон PETOK13 или контактирајте не за да ја направиме нарачката за Вас.
Акцијата завршува на 13.09.2013 во 23:59 и важи за сите Linux и Windows хостинг пакети.Со почит,
DDStore.mk

contact
ДДКом ДООЕЛ
бул. АВНОЈ 74/4/3
tel: +389(0)2 3100700 
email: info@ddhost.mk
skype: ddcom.mk
web: http://ddhost.mk


Wednesday, September 11, 2013« Назад