Почитувани,

Голема ДДХост промоција за сите Linux и Windows Sharedхостинг пакети за закупување за 3 години.
При нарачка за 3 години искористете купон DD3GOD и добивате 40% попуст на сите
 
 
Промоцијата трае од 01.07.2013 до 31.08.2013.
 
Промоцијата важи и за моментални ДДХост клиенти.
 
Не заборавајте дека трансферот на вашата страница, вклучувајки е-маил, датабази е бесплатен доколку доаѓате од друг хостинг провајдер.
 
Благодариме што го одбравте ДДХост за Ваш хостинг партнер.

 
Со почит,

ДДКом ДООЕЛ
бул. АВНОЈ 74/4/3
tel: +389(0)2 3100700 
email: info@ddhost.mk
skype: ddcom.mk
web: http://ddhost.mk

 Tuesday, June 18, 2013« Назад