Најниски цени за пререгистрација од 395 ден. + ДДВ годишно

Сега можете да ги пререгистрирате сите ваши домени по брза постапка и одлични цени. Добивате професионална техничка поддршка и можност за брза промена на сите податоци поврзани со доменот, ... Leer Más »

24th Jun 2014
30 дена гаранција за квалитет

Ви нудиме можност да се уверите во стабилноста на нашите сервери. Доколку не сте задоволни со услугата уплатената сума ќе ви биде вратена.

23rd Jun 2014
Бесплатен .мк домен со сите нови закупени хостинг пакети

Со секоја нова нарачка добивате бесплатен македонски домен - засекогаш!

Најдобра понуда за Windows и Linux хостинг пакети - http://ddhost.mk/hosting.html

23rd Jun 2014
Зголемен простор и до 30 GB

Ги зголемивме сите shared hosting пакети за поголема вредност на вашите пари

23rd Jun 2014
Намалени цени до 30%, за уплата за 2 и 3 години однапред

Нарачајте било кој хостинг пакет за период од 3 години и искористете го намалувањето и до 30%

23rd Jun 2014
ДДХост - Официјален регистрар на .мк домени

Почитувани, Со здоволство Ве информираме дека ДДХост е нов официјален Регистрар на .мк домени, овластен од МАРнет. Според новиот правилник на Марнет, сите веќе регистрирани домени, мора да ... Leer Más »

4th May 2014
Заштитете ги Вашите .MK и .COM.MK домени од 01.01.2014

Бесплатен .MK или .COM.MK домен со секој закупен Windows Hosting пакет Заштитете ги Вашите .MK и .COM.MK домени од 01.01.2014 Македонската Академска Истражувачка Мрежа (Марнет) почнувајќи од 1 јануари 2014, ја ... Leer Más »

30th Dec 2013
Ноемвриска Windows Cloud промоција

Бесплатен .com или .mk домен и дополнителни 10% попуст со секој Windows Cloud Hosting пакет закупен во месец ноември. При нарачка искоритете купон „DDESEN“ или контактирајте не ние ќе ја направиме ... Leer Más »

28th Oct 2013
24 часа 50% промоција - Петок 13ти

Почитувани,За сите нарачки направени на 13.09.2013 следува 50% попуст. При нарачка искористете купон PETOK13 или контактирајте не за да ја направиме нарачката за Вас.Акцијата завршува на 13.09.2013 во 23:59 и ... Leer Más »

11th Sep 2013
Windows Reseller промоција - ваш хостинг бизнис за 840 денари

ALLINCLUSIVE - Windows Reseller промоција - 40% попуст, бесплатен домен, бесплатен трансферВаш сопсвен хостинг бизнис за 840 денари месечно. Со секој закупен реселер пакет за 1 година добивате:     - 40% ... Leer Más »

26th Jul 2013