Не ја пропуштајте супер понудата овој викенд во ДДХост. Со внесување на кодот CYBER при правење на нарачка преку ddhost.mk ќе добиете 50% попуст на Linux и Windows хостинг пакетите. Понудата важи за нарачkите направени од 27.11.2015 до 29.11.2015. Повеќе информации за хостинг пакетите погледнете тука:
http://ddhost.mk/hosting.php#hostingpaketi

Friday, November 27, 2015« Назад