Сега можете да ги пререгистрирате сите ваши домени по брза постапка и одлични цени. Добивате професионална техничка поддршка и можност за брза промена на сите податоци поврзани со доменот, не подолга од 24 часа.
- најбрза и најлесна постапка за пререгистрација - ние ги пополнуваме барањата за Вас, ваше е само да ги испратите на нашата адреса и доменот го пререгистрираме во рок од 24 часа
- најдобри цени - искористете ги тековните промоции и пререгистрајте го вашиот домен за 530 денари (450 ден. + ДДВ) годишно или 1400 денари (395 ден. + ДДВ / г.) за 3 години
- бесплатни услуги - сите услуги како менаџирање со ДНС, менување контакти, преминување кон друг регистрар се бесплатни

Доколку Вашиот домен е сеуште регистриран во Марнет, пререгистрацијата може да се направи најрано 30 дена пред истек на валидноста на вашиот домен.
Време на важност на Вашиот домен можете да го проверите на следниот линк : http://whois.marnet.mk/

За повеќе детали следете го линкот http://ddhost.mk/domeni.html

За одговор на сите Ваши прашања Ви стоиме на располагање на http://ddhost.mk/contact.html


Tuesday, June 24, 2014« Назад