БЕСПЛАТЕН .MK ДОМЕН

Со секој нов закупен хостинг пакет:
Бесплатен ДНС менаџмент
Инстант ДНС промена во секое време преку клиентски панел

Нарачај

Бесплатен .мк домен со секој нов хостинг пакет - засекогаш

Хостинг пакети почнувајќи од 150 денари месечно
Нарачај веднаш

ВЕБ ХОСТИНГ

Хостирање страници на Linux и Windows сервери; Бизнис планови за сајтови со поголеми побарувања на ресурси

РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕНИ

Онлајн регистрација на.мк домени, без поднесување на барања и документи. Бесплатен ДНС менаџмент пакет со секој домен.

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

24/7 поддршка преку емаил, тикетинг систем и лајв чет

СЕРВЕР МЕНАЏМЕНТ

Cpanel и Plesk Контролни панели;

СИСТЕМ ЗА КОРИСНИЦИ

БЕСПЛАТНА, едноставна и брза промена на сите информации поврзани со вашиот .мк домен (контакти, NS записи и др.).

Дедицирана IP адреса

Уникатна адреса само за вашата страница; Reverse DNS; премиум емаилЗА ДДХОСТ


ДДХост е меѓу првите хостинг компании во Македонија, која преку 15 години успешно работи на македноскиот пазар. Комбинацијата од брза и навремена услуга, стабилни сервери и поволни цени направија да имаме повеќе од 2000 долгогодишни и задоволни корисници

ДДХост соработува со неколку од 10-те најголемите светски хостинг компании и имаме за цел да овозможиме беспрекорна функционалност на вашата веб страница. Хостинг серверите се лоцирани во Германија и Бугарија со директен Телеком линк од Македонија.

Користиме комплетна Cloud инфраструктура со најнова генерација на сервери со Xeon процесори и ССД дискови, лоцирани во TIER 4 датацентри со беспрекорна стабилност и 99.99 достапност. Имаат максимална безбедност, со хардверска ДДОС заштита.

Статистика

ХОСТИНГ ПАКЕТИ

РЕГИСТРАЦИИ НА ДОМЕНИ

АКТИВНИ КЛИЕНТИ

ГОДИНИ НА МК ПАЗАР
ХОСТИНГ ПАКЕТИ

100% SSD Shared Linux

Cpanel, Cloudlinux OS, LiteSpeed web server
Почнувајќи од

1770 ден

ГОДИШНО
 • 2000 MB 3000 MB 100% SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер
 • 1 хостиран домен
 • Процесорска брзина 2 јадра
 • РАМ меморија 1GB
 • неограничено паркирани домени (parked)
 • Бесплатен мк домен
 • Бесплатен SSL сертификат

100% SSD Shared Windows

Cpanel, Cloudlinux OS, LiteSpeed web server
Почнувајќи од

2596 ден

ГОДИШНО
 • 2000 MB 3000 MB 100% SSD веб простор
 • неограничен месечен трансфер
 • 1 хостиран домен
 • Процесорска брзина 2 јадра
 • РАМ меморија 1GB
 • неограничено паркирани домени (parked)
 • Бесплатен мк домен
 • Бесплатен SSL сертификат

ЦЕНИ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА И ОБНОВА НА .МК ДОМЕНИ

.mk | . мкд | .com.mk | .net.mk | .org.mk | .edu.mk | .inf.mk


1 год 2 год 3 год 4 год 5 год 6 год 7 год 8 год 9 год 10 год
Регистрација 950 ден 1460 ден 2010 ден 2540 ден 3035 ден 3510 ден 3950 ден 4370 ден 4766 ден 5133 ден
Обнова 590 ден 1150 ден 1690 ден 2200 ден 2690 ден 3150 ден 3580 ден 3990 ден 4370 ден 4720 ден
Заштеда 60 ден 133 ден 219 ден 317 ден 429 ден 553 ден 690 ден 841 ден 1004 ден 1180 ден
* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%
Официјален партнер за регистрација на .мк домени

Интернационални домени


.com .org .net .biz .info
Регистрација / Обнова 950 денари / годишно 1400 денари / годишно 1400 денари / годишно 1400 денари / годишно 1400 денари / годишно
* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%
f

Професионални хостинг решенија со поддршка на најнови технологииCloud (клауд инфраструктура)

Лесна скалибилност, можност за хостирање на поголеми/потешки сајтови. Флексибилност на ресурси, зголемување со еден клик без миграции.


TIER4 датацентар

(клауд инфраструктура во највисока класа TIER4 на датацентар со 99.995% uptime, (downtime помалку од 30 минути годишно)
Серверска локација - Бугарија

(директен телеком линк, до 300% побрз пристап до страните од Македонија)


Бекап

Неделен/месечен бекап во датацентар на надворешна локација


Систем за корисници

Автоматизирани нарачки, тикет систем поддршка. Бесплатна промена на податоци за контакти и именски опслужувачи.


ДДХОСТ Клиенти

Со задоволство соработуваме со

ШТО ВЕЛАТ КЛИЕНТИТЕ

за услугите на ДДХост


DDHost Complied with HostAdvice Guidelines