Jun 24th Најниски цени за пререгистрација од 395 ден. + ДДВ годишно

Сега можете да ги пререгистрирате сите ваши домени по брза постапка и одлични цени. Добивате професионална техничка поддршка и можност за брза промена на сите податоци поврзани со доменот, ... Повеќе »

Jun 23rd 30 дена гаранција за квалитет

Ви нудиме можност да се уверите во стабилноста на нашите сервери. Доколку не сте задоволни со услугата уплатената сума ќе ви биде вратена.

Jun 23rd Бесплатен .мк домен со сите нови закупени хостинг пакети

Со секоја нова нарачка добивате бесплатен македонски домен - засекогаш!

Најдобра понуда за Windows и Linux хостинг пакети - http://ddhost.mk/hosting.html

Jun 23rd Зголемен простор и до 30 GB

Ги зголемивме сите shared hosting пакети за поголема вредност на вашите пари

Jun 23rd Намалени цени до 30%, за уплата за 2 и 3 години однапред

Нарачајте било кој хостинг пакет за период од 3 години и искористете го намалувањето и до 30%