Jun 23rd 30 дена гаранција за квалитет

Ви нудиме можност да се уверите во стабилноста на нашите сервери. Доколку не сте задоволни со услугата уплатената сума ќе ви биде вратена.

Jun 23rd Бесплатен .мк домен со сите нови закупени хостинг пакети

Со секоја нова нарачка добивате бесплатен македонски домен - засекогаш!

Најдобра понуда за Windows и Linux хостинг пакети - http://ddhost.mk/hosting.html

Jun 23rd Зголемен простор и до 30 GB

Ги зголемивме сите shared hosting пакети за поголема вредност на вашите пари

Jun 23rd Намалени цени до 30%, за уплата за 2 и 3 години однапред

Нарачајте било кој хостинг пакет за период од 3 години и искористете го намалувањето и до 30%

May 4th ДДХост - Официјален регистрар на .мк домени

Почитувани, Со здоволство Ве информираме дека ДДХост е нов официјален Регистрар на .мк домени, овластен од МАРнет. Според новиот правилник на Марнет, сите веќе регистрирани домени, мора да ... Повеќе »

Dec 30th Заштитете ги Вашите .MK и .COM.MK домени од 01.01.2014

Бесплатен .MK или .COM.MK домен со секој закупен Windows Hosting пакет Заштитете ги Вашите .MK и .COM.MK домени од 01.01.2014 Македонската Академска Истражувачка Мрежа (Марнет) почнувајќи од 1 јануари 2014, ја ... Повеќе »

Oct 28th Ноемвриска Windows Cloud промоција

Бесплатен .com или .mk домен и дополнителни 10% попуст со секој Windows Cloud Hosting пакет закупен во месец ноември. При нарачка искоритете купон „DDESEN“ или контактирајте не ние ќе ја направиме ... Повеќе »

Sep 11th 24 часа 50% промоција - Петок 13ти

Почитувани,За сите нарачки направени на 13.09.2013 следува 50% попуст. При нарачка искористете купон PETOK13 или контактирајте не за да ја направиме нарачката за Вас.Акцијата завршува на 13.09.2013 во 23:59 и ... Повеќе »

Jul 26th Windows Reseller промоција - ваш хостинг бизнис за 840 денари

ALLINCLUSIVE - Windows Reseller промоција - 40% попуст, бесплатен домен, бесплатен трансферВаш сопсвен хостинг бизнис за 840 денари месечно. Со секој закупен реселер пакет за 1 година добивате:     - 40% ... Повеќе »

Jun 18th Летна ДДХост промоција - 40% попуст

Почитувани, Голема ДДХост промоција за сите Linux и Windows Sharedхостинг пакети за закупување за 3 години. При нарачка за 3 години искористете купон DD3GOD и добивате 40% попуст на сите   Linux Shared Cloud ... Повеќе »